Τα θεραπευτικά φύλλα της ελιάς!!!


Ενίσχυση ανοσποποιητικού ενάντια στον κορονοϊό και λοιπών λοιμώξεων από την DDS Ιφιάνασσα Αθανασία Καραμπάτσου 

ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ
Η DDS Ιφιάνασσα Αθανασία Καραμπάτσου
Βιολογικός οδοντίατρος ολιστικής ομοιοστασίας στο βιβλίο της  4ης έκδοσης 780 σελίδων  "Φύλλα Ελιάς - Μέθοδοι Φυσικής Ίασης" περιγράφει τα θεραπευτικά ωφέλη από φύλλα της ελιάς .
 Ήδη κυκλοφορούν στη Ελλάδα 2 σκευάσματα που περιέχουν πρώτη ύλη τα φύλλα της ελιάς.
 Το θέμα των φύλλων της ελιάς είναι πολύ επίκαιρο και παραγνωρισμένο από χρόνια στην Ελληνική επικράτεια παρόλο που διεθνώς έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στον τομέα της θεραπευτικής ισχύος.

Μια απλή αναζήτηση στο google για olive leaf extract δίνει αυτή την στιγμή σε 40 δευτερόλεπτα 2 εκατομμύρια αναφορές !!!!!

Παγκοσμίως είναι αναγνωρισμένη η δράση του φρέσκου χυμού κοινώς ;φραπελιά:που λοιδωρήθηκε και γελοιοποιήθηκε από συγκεκριμένους κύκλους
Δυστυχώς για όλους αυτούς η αλήθεια είναι χρυσός και λάμπει όση λάσπη και αν της ρίξουν.



Ήμουν πρωτοπόρος στην παρουσίαση του αρχαίου αυτού παρασκευάσματος από την εποχή του Διοσκουρίδη του Πεδανίου αυτοκρατορικού ιατρού και υπουργού Υγείας στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία επί Μάρκου Αυρήλιου .
Αντίγραφα του πολύτομου έργου του «Περί ύλης ιατρικής» βρίσκονταν σε διαρκή κυκλοφορία και χρησιμοποιούνταν στην πράξη από την περίοδο της ακμής της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Η πρώτη λατινική έκδοσή του χρονολογείται το 1478, λίγες δεκαετίες μετά την ανακάλυψη της τυπογραφίας.
https://www.bythebook.gr/writer-books/81366/1/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%99%CF%86%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B1
Η επίδραση του έργου του εκτείνεται χρονικά τουλάχιστον μέχρι την περίοδο της Αναγέννησης και εν γένει εκτιμάται πω οι μέθοδοι παρατήρησης του Διοσκουρίδη πρόσφεραν ισχυρές βάσεις για την εξέλιξη της φαρμακολογικής επιστήμης. Πέρα από την αξία του ως ιατρικό εγχειρίδιο, μεγάλης αξίας θεωρείται ο πλούτος των πληροφοριών που δίνει για τα φυτά και βότανα της νοτιοανατολικής Ευρώπης και για μας ιδιαιτέρως η αναφορά του στα φύλλα της ελιάς η ΚΟΤΙΝΟΥ όπως την αναφέρει.

Ολα αυτα περιγράφονται στο βιβλίο μου 4ης έκδοσης 780 σελίδων "Φύλλα Ελιάς - Μέθοδοι Φυσικής Ίασης"  με εκτενή συγκριτική μελέτη με άλλα φυτά όπως π.χ. για την  Αρτεμισία  δόθηκε το Νόμπελ Ιατρικής το 2016!! στην κινέζα βοτανολόγο Dr.Tu Youyou.
Δηλαδή χάσαμε ένα Νόμπελ ιατρικής και μεις για τα φύλλα της ελιάς κοινώς λέγειν όπως ανακοίνωσα από το 1998 σε εκπομπές μου στην τηλεόραση και τον περιοδικό τύπο .



Μια αλλη μαρτυρία απο ιατρό στην Αμερική επί λέξει:
<< When I tried the olive leaf extract it helped with my Epstein Bar Virus I was dealing with at that time. Controlled inflammation. Now I would take it for occasional inflammation but mostly it’s a great antioxidant.>>Jackie Lee 



Δείτε την αναλυτική παρουσίαση του βιβλίου Φύλλα Ελιάς - Μέθοδοι Φυσικής Ίασης

 

Βιογραφικό 
Η Ιφιάνασσα γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατάγεται από την Μεσσηνία. Στο σχολείο αρίστευε πάντα, στα αρχαία ελληνικά και στα νέα, στην ιστορία, ξένες γλώσσες, μαθηματικά, φυσική και χημεία. Σπούδασε στον Καναδά στο Πανεπιστήμιο "Mc GILL" έχοντας τους Νομπελίστες καθηγητές, τον Dr Melzak & Dr Ogilvie, γενετική, βιολογία, οικολογία, φυσική -οργανική χημεία, ψυχο-φυσιολογία του πόνου. Στο Πανεπιστήμιο "Loyola" σπούδασε την διατροφολογία και γεροντολογία. Διδάχθηκε βιοχημεία και φυσιολογία του εγκεφάλου από τον Karl Sagan. Μελέτησε την φυτοπαθολογία των ινδιάνων του Καναδά όπως εφαρμόζεται στην εναλλακτική ιατρική. Μιλάει 3 γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Επέστρεψε στην Ελλάδα και πήρε την ειδικότητα της οδοντιάτρου χειρούργου στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε για 2 χρόνια στην γναθοχειρουργική στοματολογική Πανεπιστημιακή κλινική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Ταξιδεύει συνεχώς σε όλον τον κόσμο για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μελετώντας παράλληλα την πατροπαράδοτη ιατρική και τις διατροφικές συνήθειες των λαών της Ασίας, Κίνα, Ινδίας, Ρωσίας, Ν. Αμερικής, κ.α. Είναι μέλος διεθνών συνδέσμων για την ειρήνη και τον αφοπλισμό. Δίνει διαλέξεις και ομιλίες με ευαισθησία για την θέση του σύγχρονου ανθρώπου εμπρός στην παγκοσμιοποίηση, στην πλύση εγκεφάλου και στην αλλοίωση των κριτηρίων σκέψης. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια της Βρετανίας στην διατροφική ιατρική, ομοιοπαθητική και φυσική ιατρική. Συνεργάζεται με κέντρα της Αμερικής και της Ευρώπης για την εφαρμογή πρωτοποριακών προγραμμάτων εναντίον του καρκίνου και ανίατων νόσων. Πανεπιστημίου Βουδαπέστης, Ίδρυμα Ράθ. Εφάρμοσε από τις πρώτες ιατρούς παγκοσμίως την θεραπεία με τα φύλλα της ελιάς και την βιοενέργεια με τους μαγνητικούς παλμούς, με άριστα αποτελέσματα. Περιπετειώδης και ανήσυχος χαρακτήρας εκφράζει την σύγχρονη φύση της Ελληνίδος γυναίκας που μελετά, ερευνά και εφαρμόζει τις γνώσεις των προγόνων μας, μεγάλων μορφών της φυσικής και προληπτικής ιατρικής, βασισμένη στις αναφορές του Ιπποκράτους και του Διοσκουρίδη. Από το 1995 κάνει εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο σχετικά με την πρόληψη των νοσηρών καταστάσεων με βάση το υγιεινό αδυνάτισμα, αφάρμακο ιατρική και βιταμινοθεραπεία, φυτοθεραπεία, ομοιοπαθητική.
 

Πηγή:  Ιφάνασσα Καραμπάτσου

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: