ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ!



ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ!
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Unser-Metteleuropa.com ("Η Κεντρική Ευρώπη μας") μετά από την αρχή των εμβολιασμών στα γηροκομεία της Γερμανίας, ακολούθησε τεράστια αύξηση των θανάτων, των ατόμων 80 ετών και άνω!
Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν την 28η Δεκεμβρίου.
 
Στο παρακάτω διάγραμμα, κάθε οριζόντια σειρά είναι και ένα γηροκομείο.
Το όνομα της περιοχής του φαίνεται στην αριστερή άκρη.
  • Με μπλε χρώμα είναι οι θάνατοι στο γηροκομείο για ΟΛΟΚΛΗΡΟ το 2020. Από την Πρωτοχρονιά 2020 ως και την 27η Δεκεμβρίου, που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο Pfizer.
  • Με πορτοκαλί χρώμα είναι οι θάνατοι που σημειώθηκαν μέσα στο 2μηνο που γίνονται εμβολιασμοί. Δηλαδή από 28η Δεκεμβρίου ως το τέλος Φεβρουαρίου 2021.
Βλέπουμε ότι μέσα στο τελευταίο 2μηνο, οι εμβολιασμένοι που πέθαναν (από κάθε αιτία) είναι από 5πλάσιοι ως και 10πλάσιοι από όσους πέθαναν μέσα σε ένα ολόκληρο χρόνο, στο ίδιο γηροκομείο).

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι θάνατοι με το μπλε χρώμα δεν είναι μόνο θάνατοι από Covid, είναι ΟΛΟΙ οι θάνατοι από ΟΛΑ τα αίτια, μέσα στο γηροκομείο για ΌΛΟ το 2020.
Ομοίως και οι θάνατοι με το πορτοκαλί χρώμα είναι ΟΛΟΙ οι θάνατοι μόλις στο τελευταίο 2μηνο που γίνονται οι εμβολιασμοί, πάλι από ΟΛΕΣ τις αιτίες.
 
Είναι φανερό ότι θα θέλαμε να είχαμε ακόμη πιο λεπτομερείς περιγραφές, για κάθε αίτιο ξεχωριστά.
Βέβαια και έτσι όπως είναι, ασφαλώς και έχουν ενδεικτική αξία, γιατί πρόκειται για τεράστια άνοδο του ρυθμού θανάτων, (από 3.000% ως και 4.200%, αν αναχθεί σε ετήσια βάση!!!), όμως καλό θα ήταν να είχαμε τα λεπτομερή στοιχεία, ανά κάθε μία αιτία θανάτου.
 
Η ιστοσελίδα υπογραμμίζει ότι οι Γερμανοί πολιτικοί της κυβέρνησης ισχυρίζονται πως η τεράστια αύξηση των θανάτων στα γηροκομεία δεν οφείλεται στον εμβολιασμό, αλλά ότι είναι "απλή σύμπτωση"!
Πολύ πιθανό (γράφει η ιστοσελίδα) σύντομα να μας πουν ότι αυτοί οι ηλικιωμένοι πέθαναν από Covid, γιατί πολλοί δεν ήταν εμβολιασμένοι!
 
Για όποιον δεν γνωρίζει, ενημερώνω ότι το τελευταίο, (αν και η εφημερίδα δεν το διευκρινίζει), σίγουρα αποτελεί μπηχτή για τους Αμερικάνους, που μετά τους εμβολιασμούς σε γηροκομείο στο Syracuse της Ν. Υόρκης την 22α Δεκεμβρίου, παρατηρήθηκαν 24 θάνατοι ηλικιωμένων μέσα στην πρώτη βδομάδα μετά τον εμβολιασμό τους, ενώ ως τότε δεν είχαν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ θάνατο από Covid.
Οι αμερικάνικες αρχές ισχυρίστηκαν ότι οι θάνατοι οφείλονταν σε... Covid, που τον είχαν κολλήσει πριν εμβολιαστούν! Αλλά, αν είναι έτσι, τότε ΓΙΑΤΙ τους εμβολίασαν; Δεν εμβολιάζεις κάποιον που ήδη έχει κολλήσει!)



Πηγή: Κωνσταντίνος Αρβανίτης (Καρδιολόγος)
 
 
Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: