Καρκίνος στήθους, αίτια και φυσική ίαση (Γερμανική Νέα Ιατρική του Δρ. Χάμερ)



Απομυθοποίηση του καρκίνου μέσω των ανακαλύψεων του Δρ. Χάμερ.
Ο Δρ. Χάμερ έδειξε ότι κάθε καρκίνος έχει απολύτως σαφή αίτια και μέσω της κατανόησής του επέρχεται η απελευθέρωση από την τρομολαγνεία που επικρατεί.
Στο συγκεκριμένο μικρό απόσπασμα (το οποίο αποτελεί μέρος μιας εκτενέστερης διάλεξης), γίνεται λόγος αποκλειστικά για τους μαστικούς αδένες (αδενοκαρκίνωμα) και όχι για τους γαλακτοφόρους πόρους, στους οποίους πάσχουν οι περισσότερες "ασθενείς".
Αυτό το βίντεο είναι ένα μικρό απόσπασμα μιας εκτενέστερης διάλεξης.
Παρόλο που δεν υπήρχε πρόθεση να αναρτηθεί ατελής, εντούτοις αναρτήθηκε με την διαδικασία του κατεπείγοντος.
Αιτία και αφορμή αποτέλεσε η  αμφίπλευρη μαστεκτομή της γνωστής ηθοποιού Αντζελίνας Τζολί που προχώρησε (αν και δεν είχε σχετικό πρόβλημα υγείας) επειδή είχε λέει προδιάθεση για καρκίνο, βάσει κάποιου.. "ενοχοποιητικού γονιδίου" (!)
Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η τρέλα η υπερβολή και η παραπλάνηση, βίντεο σαν κι αυτό, προσπαθούν να διατηρήσουν την λογική σε ένα επίπεδο που να είναι δυνατή η κριτική σκέψη και η αυτοάμυνα προς διατήρηση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας, ενάντια στους αβάσιμους και εξωφρενικούς ισχυρισμούς με τους οποίους βομβαρδιζόμαστε καθημερινά.

Η παρούσα διάλεξη ενδεχομένως να αναρτηθεί ολόκληρη το Φθινόπωρο ή τον Χειμώνα του 2014, αφού ολοκληρωθούν στο μεταξύ άλλες προτεραιότητες που εκκρεμούν, πολλές από τις οποίες έχουν ήδη αναρτηθεί και συνεχίζουν να αναρτώνται.


Όμως, για ακόμα καλύτερη κατανόηση του καρκίνου, σύμφωνα πάντα με τις ανακαλύψεις του Δρ. Χάμερ καλό είναι να ξεκινήσει κανείς με αυτό το σύντομο και περιεκτικό βίντεο Ο σιδηρούς κανόνας του καρκίνου Δρ.Χάμερ : http://olazoi.blogspot.com/2013/12/5.html


Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας: