Γονείς βιώνουν ιατρικό θαύμα μετά την ανακοίνωση των γιατρών ότι έχουν χάσει το μωρό τους...(Βίντεο)


Αυτή είναι μία από αυτές τις θαυμαστές ιστορίες που σας κόβουν την ανάσα. Το δώρο ενός παιδιού δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο σε αυτό τον κόσμο. Η μέρα που η μητέρα φέρνει ένα μωρό από τη σάρκα της σε αυτή τη ζωή είναι αυτή που μένει μαζί της για πάντα. Αυτά τα συναισθήματα και πολλά άλλα συνόδευσαν τους γονείς Κέιτ και David Ogg την ημέρα που η Kate γέννησε δίδυμα σε 26 εβδομάδες.

Στο βίντεο η Κέιτ περιγράφει τον φόβοτ της όταν άκουσε ότι πήγαινε να γεννήσει πρόωρα. Μετά που η  Kate γέννησε, αυτή και ο σύζυγός της ήταν ανήσυχοι για να μάθουν το φύλο των παιδιών τους, αλλά γρήγορα κατάλαβαν ότι κάτι είχε πάει στραβά. Οι γιατροί ενημέρωσαν το ζευγάρι ότι έχασαν ένα από τα μωρά, το αγοράκι που το ζευγάρι σκόπευαν να ονομάσουν τον Jamie.


Δεν μπορώ να φανταστώ τη βαθιά απελπισία που έπληξε το ζευγάρι αφού ενημερώθηκε ότι ένα από τα μωρά τους είχαν χαθεί. Σε απάντηση στην ανακοίνωση του γιατρού, η Kate πήρε το μωρό στα χέρια της και άρχισε  να λικνίζει το σώμα του στο στήθος της! διέταξε τον άντρα της να βγάλει τα ρούχα του και να ανέβει στο κρεβάτι έτσι ώστε το μωρό να έχει όσο πιο δυνατό πιο πολύ θερμότητα του σώματος. Η οικογένεια έμεινε με αυτόν τον τρόπο, κολλημένοι δέρμα με δέρμα, και σύντομα παρατήρησαν κάτι περίεργο συμβαίνει. Το μωρό, πού πίστευαν ότι έχουν χάσει, άρχισε να κινείται. Η Oggs ενημέρωσε τις μαίες του τι συνέβαινε, αλλά αυτοί ανταποκρίθηκαν μόνο λέγοντας στο ζευγάρι ότι το μωρό ήταν διαλείψεις και ότι θα έπρεπε να πούνε «αντίο».

Ευτυχώς, η Kate συνέχισε να κρατάει το μωρό της στο στήθος της, και προς μεγάλη έκπληξη του κάθε ατόμου στο δωμάτιο του νοσοκομείου, το αγοράκι τελικά άνοιξε τα μάτια του και άρπαξε το δάχτυλο του πατέρα του. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει με ακρίβεια πόσο απίστευτο ήταν πραγματικά αυτό το γεγονός. Ο Jamie και η δίδυμη αδελφή του Emily σύντομα θα γίνουν πέντε χρονών. Είναι ευτυχισμένοι, υγιείςς, και εντελώς αξιολάτρευτα.

Δεν υπάρχει μέρα που περνάει, όπου η Kate και ο σύζυγός της δεν θυμάμαι το θαύμα που έκανε την οικογένειά τους την οικογένεια που είναι σήμερα. Κρατήστε τους αγαπημένους σας λίγο πιο κοντά την επόμενη φορά που θα τους δείτε Η οικογένεια είναι ένα όμορφο δώρο που ποτέ δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Μοιραστείτε την αντίδρασή σας σε αυτή την απίστευτη ιστορία στα σχόλια παρακάτω!


Πηγή: fb-178.sfglobe.com

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας: