Βίντεο από έρευνες το 2015 σε 20 σφαγεία της Αυστρίας!!!

Από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως έρευνες το 2015 σε σφαγεία της Αυστρίας παρουσιάζει ανατριχιαστικές καταστάσεις. 20 Αυστριακές εταιρείες ελέγχθηκαν από δημοσιογράφους για την καλή διαβίωση των ζώων χρησιμοποιώντας κρυφές κάμερες. 

Οι θηριωδίες έχουν τεκμηριωθεί με 3000 ώρες βίντεο. Ο αυστριακός νόμος (όπως και στις περισσότερες χώρες) περί προστασίας των ζώων λέει πως τα ζώα πρέπει να προστατεύονται από αδικαιολόγητο πόνο ταλαιπωρία τραυματισμό και ανησυχία. 

Στην πραγματικότητα στις περισσότερες εγκαταστάσεις τα ζώα βασανίζονται κυριολεκτικά με σαδιστικό τρόπο πριν και κατά την διάρκεια της σφαγής τους. Ξύλο ηλεκτροσόκ ελλιπής έως ανύπαρκτη αναισθησία θάλαμοι αερίων που τα ζώα πεθαίνουν αργά και βασανιστικά σχεδόν μετά και από 3 λεπτά αντί 30 δευτερόλεπτα που είναι ο κανονισμός. 

Ακόμα και γι αυτούς που καταναλώνουν κρέας θα έπρεπε να τεθεί το ερώτημα αν αυτή η βάναυση αντιμετώπιση μπορεί να είναι δικαιολογημένη. Αλλά δυστυχώς είναι πάγια τακτική σε όλα τα σφαγεία παγκοσμίως.
 

Και όλα αυτά στην Αυστρία παρακαλώ.... Φανταστείτε τι γίνεται σε άλλες χώρες...
Σας παρακαλώ κοινοποιείστε το γιατί όλοι πρέπει να ενημερωθούν.
 


Πηγή έρευνας   Aναδημοσίευση από  Greek Vegans 


Αν δεν είσαι vegan, γίνε vegan. Η ολική χορτοφαγία (veganism) είναι μη-βία. Κυρίως είναι μη-βία προς άλλα αισθανόμενα όντα. Αλλά είναι και μη-βία προς τη γη και μη-βία προς τον εαυτό σου.

Vegan είναι αυτή η "περίεργη" ομάδα ανθρώπων (στην οποία ανήκω κι εγώ) που έχει συνειδητοποιήσει τι κάνει η κατανάλωση ζωϊκών προϊόντων στον ανθρώπινο οργανισμό, στο περιβάλλον και στα ταλαίπωρα ζώα που κακοποιούνται κατά εκατομμύρια με φρικιαστικούς τρόπους καθημερινά για να ικανοποιηθεί ο ουρανίσκος του παραπλανημένου κοινού.

Σημαντικά νέα, άρθρα, διαλέξεις, σεμινάρια και βίντεο για την υγεία στα παρακάτω ιστολόγια, σελίδες και ομάδες στο facebook:

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στην προσωπική μου ιστοσελίδα www.didaskalou.gr
Περικλής Διδασκάλου Τηλ. 6977-366300 email periklis@didaskalou.gr


Πηγή έρευνας   Aναδημοσίευση από  Greek Vegans

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: