Τι είναι ο βιοσυντονισμός και πως βοηθά στην υγεία μας με τον Δρ. Ιωάννη Αναγνωστόπουλο

Ιωάννης Αναγνωστόπουλος

Παρουσίαση βιοσυντονισμού Detaelis από τον ιατρό Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Γενικό ιατρό, Ομοιοπαθητικό και Βιοσυντονιστή
Θεσσαλονίκη 15 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

Οι θεραπευτικές συσκευές DETA-ELIS έχουνε βραβευθεί με 4 χρυσά μετάλλια από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας, από την Φυσική Ακαδημία Θετικών Επιστημών της Ρωσίας και από άλλους επίσημους φορείς.

Πάνω από 100 κλινικές μελέτες οι οποίες έχουν διεξαχθεί τα τελευταία 20 χρόνια, σε 48 κλινικές στη Ρωσία, αποδεικνύουν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των συσκευών στην διάγνωση και στην αντιμετώπιση διαφόρων ειδών χρόνιων και οξέων νοσημάτων.

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ DETA ELIS μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία χωρίς να βλάπτουν τους περιβάλλοντες ιστούς και όργανα τους ακόλουθους τύπους μικροοργανισμών: Ιούς (90 είδη), Βακτήρια (91 είδη), Μύκητες (61 είδη), Πρωτόζωα (31 είδη), Έλμινθες (33 είδη)

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ DETA ELIS είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αντιμετωπίζουν με επιτυχία: νοσήματα καρδιαγγειακού συστήματος, ενδοκρινικές διαταραχές, παθήσεις των νεφρών, ουρολογικές παθήσεις, γυναικολογικές παθήσεις, πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων, γαστρεντερικές ασθένειες... και πολλές άλλες ασθένειες.

Η εταιρία DETA ELIS έχει επίσης δημιουργήσει και την συσκευή DETA COSMO η οποία ειδικεύεται στον τομέα της αισθητικής και βοηθάει στην αντι-γήρανση (ρυτίδες), είναι ιδανική για φυσικό λίφτινγκ, ενεργοποιεί τη στρώση του κολλαγόνου, δίνει λάμψη και αναζωογονεί. Βοηθάει επίσης και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.



Βιοσυντονισμός & παρουσίαση δερματολογικών περιστατικών

Τι κάνουν οι συσκευές Devita-AP και Devita-Ritm περιληπτικά και παρουσίαση Δερματικών περιστατικών ασθενών και θεραπεία με συσκευές βιοσυντονισμού Detaelis από τον ιατρό γενικής ιατρικής, ομοιοπαθητικό και βιοσυντονιστή Γιάννη Αναγνωστόπουλο.

(Έρπης, Ονυχομυκητίαση, Έκζεμα, Ψωρίαση, Γυροειδή Αλωπεκία, ΣΕΛ με έκζεμα)




WWW.DETAELIS.GR

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: