Π.Ο.Υ : Μην φοράτε Μάσκα αν δεν εχετε πυρετό & Βήχα!!


Στο επίσημο κανάλι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας υπάρχει αυτό το video για τις μάσκες. Η ενημέρωση που κάνει προς τους πολίτες και για την χρήση της Μάσκας είναι τελείως διαφορετική από τα δικά μας φυντάνια τους χοντρά πληρωμένους Λοιμωξιολόγους της Κυβέρνησης..

Εξηγούν  ότι η χρήση της μάσκας από τους πολίτες ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ απο τον Κορωνοιό. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτείνει την χρήση της μάσκας μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Τη φοράτε μόνο αν έχετε βήχα πυρετό. Αν δεν έχετε αυτά τα συμπτώματα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ!!!
 


Εδώ όμως η Κεραμέως και τα Ψυχοπαθή της Κυβέρνησης θέλουν να μην αναπνέουμε καθαρό αέρα ΟΞΥΓΟΝΟ..Θέλουν να να αναπνέουμε ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ που το εκπνέουμε και κολλάει στη μάσκα!!! Θέλουν το ΦΙΜΩΤΡΟ και στα παιδιά μας στα σχολεία...να μην εισπνέουν ΟΞΥΓΟΝΟ..

Στην Σουηδία οι Λοιμωξιολόγοι ανοίγουν τα σχολεία χωρίς μάσκες υποστηρίζοντας ότι είναι άκρως επικίνδυνη η χρήση τους και ακόμη περισσότερο από τα παιδιά!!! Εδώ στην Ελλάδα έχουμε τις ΔΙΑΝΟΙΕΣ Τσιόρδα και Σύψα που ξέρουν καλύτερα από τους Σουηδούς..

ΠΡΟΣΕΞΤΕ... ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ..Δεν μπορούν να κάνουν πίσω αυτοί, έχουν αναλάβει την πιο Βρώμικη  αποστολή κατά των Ελλήνων αν αποτύχουν δεν θα τους αναγνωρίσουν τα αφεντικά της Νέας Τάξης.Είναι τα συμβόλαια στις λέσχες που τριγυρνούσαν   είναι τα  συμβόλαια της κλίκας τους. Αν αποτύχουν θα είναι εκτεθειμένοι σε αυτούς που τους έδωσαν τις εντολές.. Γι αυτό δεν θα κάνουν πίσω.. Μόνο ο ΑΓΩΝΑΣ μας μένει ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...



Πηγή: ΠΟΥ...Youtube
 
 
Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: