ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μήπως κάτι γνώριζε διάσημος επιστήμονας από το 2014;



Δείτε ολόκληρο το βίντεο για να βγάλετε συμπεράσματα....Αυτά που λέει ο Anthony Patch για παγκόσμια πανδημία από κατασκευασμένο κορονοϊό τα είπε από το 2014 πριν από 6 χρόνια... Είπατε τίποτε???  6 χρόνια πριν... Ο Anthony Patch σε συνέντευξή που έδωσε το 2014 αναλύει τον λόγο που θέλουν να εμβολιάσουν την ανθρωπότητα.



ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ, προκαλούν οι αποκαλύψεις του ερευνητή Antony Patch, που από το 2014, γνώριζε για τον Κορονοϊό
Το σχέδιο των παγκόσμιων σατανιστών – ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, με τον κορονοϊό, δεν είναι καινούργιο…

“Θα κάνουν την ανθρωπότητα, να παρακαλάει για ένα εμβόλιο…

Σκοπός τους είναι με το εμβόλιο, να προκαλέσουν την μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA!

Υπάρχει ένα βιολογικό κατασκεύασμα από την Μέση Ανατολή, που ονομάζεται “MERS” και είναι ένα αναπνευστικό σύνδρομο…”  
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μήπως κάτι γνώριζε o διάσημος επιστήμονας από το 2014;

O διάσημος Anthony Patch αποδεικνύεται πως είχε δίκιο για όσα έλεγε για την αλλαγή και την πρόσθεση μιας τρίτης δέσμης του DNA μέσω εμβολίου. Δεν το κρύβουν λένε ότι θα είναι το πρώτο εμβόλιο dna σε ανθρώπους, θα αλλάζουν το dna ώστε να μπορεί ο οργανισμός από μόνος του να φτιάχνει το εμβόλιο τώρα και τι αλλά κόλπα θα κάνει αυτή η αλλαγή στο dna αυτά δεν πρόκειται να μας τα πουν!!!

 Ο στόχος να ελέγχετε η ανθρωπότητα μέσω της τεχνολογίας και κοιτάξτε τι γίνετε τώρα με τον κορονοϊό . Ότι κάνουν καταλήγει στο να σας ελέγχουν όλο και περισσότερο και αυτό είναι άλλο ένα βήμα για τον τρασνουμανισμό στο μέλλον... Ο τρανσουμανισμός έχει γίνει γνωστός πλέον στους περισσότερους ανθρώπους στο youtube αλλά στο mainstream δεν το έχουν ακούσει ακόμα πως είναι πραγματικότητα το έχουμε δει σε ταινίες η τελευταία είναι το HOBBS & SHAW... 

Πρέπει να σας το φέρουν προσεκτικά μελετάνε το κοινό βλέπουν πως αντιδρά βγάζουνε νέα προϊόντα στην αγορά μπορεί να φέρουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ποιος ξέρει? Αυτό θα εξαρτηθεί με το πως θα αντιδράσει ο κόσμος σε όλα αυτά που συμβαίνουν... Όλα αυτά τα μελετάνε και μετά προχωράνε στο επόμενο κομμάτι του πρότζεκτ..

Το αόρατο τατουάζ μέσα στο εμβόλιο το χρηματοδοτεί ο φιλάνθρωπος Βασίλης Γάτης...(Bill Gates) για να μην σας αφήσουν να πάτε ούτε στο super market. Θα σας ελέγχουν εάν έχετε το αόρατο τατουάζ του συγκεκριμένου εμβολίου με ένα smartphone και εάν δεν το έχετε δεν θα μπαίνετε γιατί θα είστε δημόσιος κίνδυνος  θα πρέπει να μπείτε στην ουρά μαζί με τα υπόλοιπα πρόβατα για δωρεάν εμβολιασμό..
 
Εάν θυμάστε καλά τα αντιγριπικά εμβόλια τα συνιστούσαν μόνο στις ευπαθείς ομάδες και στους ηλικιωμένους.. από φέτος αρχίσανε να λένε πως όλοι πρέπει κανονικά να τα κάνουν, έτσι τα ξεκινάνε όλα σιγά σιγά, οι υπογραφές μπήκανε για τον κορονοϊό, δείτε τι θα γίνεται σε λίγο καιρό και την Ελλάδα, εάν δεν αντιδράσεις.... Υποχρεωτικός εμβολιασμός με δυο νόμους τον 4675/20 και τον 4682/20  ΦΕΚ 25-2-2020 Κορονοϊός Επιβολή δικτακτορίας, με φίμωτρα απαγόρευση κυκλοφορίας απαγόρευση θρησκευτικής λατρείας κλπ Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο ετών εκτός εάν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη...




Πηγή: bba
 
 
 
Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: