Αθώα η γιατρός και αγωνίστρια Γιούλη Παπαδοπούλου.... γιατί δεν είναι ακόμα φυλακή οι ΕΝΟΧΟΙ???



Την θυμόσαστε την κυρία? Είναι η αγωνίστρια Γιατρός κ. Γιούλη Παπαδοπούλου, η οποία πριν δύο μήνες περίπου βρέθηκε κατηγορούμενη για τον αγώνα της εναντίον των μασκών και των δηλητηριασμένων εμβολίων και τελικά ΑΘΩΩΘΗΚΕ, τσαλαπατώντας το βρόμικο και στημένο πολιτικό σύστημα και το βρόμικο επίσης ξεπουλημένο ιατρικό κατεστημένο, που μετρά την Ιατρική με Ευρώ και όχι με ηθική και συνείδηση!
Προχθές η κυρία Παπαδοπούλου βρέθηκε ξανά στο Δικαστήριο, κατηγορούμενη αυτή την φορά για "Διασπορά ψευδών ειδήσεων, διέγερση σε ανυπακοή, εμποδίζοντας το έργο της Κυβέρνησης για την σωτηρία των ανθρώπων" (εδώ δεν ξέρω αν κάποιος πρέπει να κλαίει ή να γελάει).
 
Μερικές απο τις "υποτιθέμενες ψευδείς ειδήσεις" της κ. Παπαδοπούλου ήταν οι εξής: "ότι πρόκειται για ψευτοπανδημία, τα εμβόλια τους είναι πειραματικά, τα οποία καταστρέφουν την υγεία και σκοτώνουν και γι' αυτό πρέπει να σταματήσει ο εμβολιασμός, τά σιχαμερά μέτρα που εφάρμοσε το αληταριό της Κυβέρνησης είναι πολιτικά και όχι ιατρικά, και γενικώς ότι πρόκειται για ένα δολοφονικό πείραμα που θ' αλλάξει τις ζωές μας και θα μας στερήσει κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και κάθε ατομική ελευθερία"...
 
Ολα αυτά υποστηρίζει εδώ και τέσσερα χρόνια η κ. Παπαδοπούλου και για όλα αυτά βρέθηκε προχθές πάλι στο Δικαστήριο! Το αποτέλεσμα: Η κ. Παπαδοπούλου ΑΘΩΩΘΗΚΕ πάλι πανηγυρικά δημιουργώντας ένα απίστευτο Δικαστικό προηγούμενο! Μια γυναίκα Επιστήμονας μόνη εναντίον ενός σάπιου πολιτικού συστήματος που σκόρπισε τον θάνατο σε χιλιάδες υγιείς ανθρώπους, στο όνομα του χρήματος και της υποταγής στις μαφιόζικες πολυεθνικές φαρμάκων! 
 
Η κ. Παπαδοπούλου για μια άλλη φορά ξέσκισε τους αλήτες της πολιτικής και τους βιαστές της ιατρικής Επιστήμης με τις άσπρες ρόμπες, οι οποίοι για λίγα Ευρώ έγιναν πόρνες της κυβέρνησης, καταπατώντας κάθε ιατρική έννοια και δεοντολογία!
 
Η κ. Παπαδοπούλου πήγε στο Δικαστήριο ΠΑΛΙ χωρίς Δικηγόρο...(κι εδω που τα λέμε, τι να τον κάνει τον Δικηγόρο μια Επιστήμονας σαν την κ.Παπαδοπούλου?)
 
Στην ερώτηση της Προέδρου του Δικαστηρίου, για ποιον λόγο τα κάνει όλα αυτά, η απάντηση της κ. Παπαδοπούλου μοναδική: "Έχω χρέος να τα κάνω όλα αυτά, έχω δώσει όρκο"
 
ΑΘΩΑ η κ. Παπαδοπούλου με την σφραγίδα του Δικαστηρίου και ταυτόχρονα εκτεθειμένες όλες οι ΤΣΟΥΛΕΣ του Ιατρικού Συλλόγου που ήθελαν την καταδίκη της! 
 
Η περίπτωση της κ. Παπαδοπούλου πρέπει να καθιερωθεί ως Σεμινάριο στις Ιατρικές Σχολές!
Γιούλη τους ΝΙΚΗΣΕΣ ακόμα μια φορά, και δικαίωσες κι εμάς τους "Ψεκασμένους" που αντισταθήκαμε σ' αυτόν τον ελεεινό και άθλιο πόλεμο που μας έκαναν! Μας δικαίωσες και σ' ευχαριστούμε για όλα.
Σε αγαπάμε και θέλουμε να σ' έχει ο Θεός καλά!!!
(Γεώργιος Παναγόπουλος από fb).

Πανηγυρικά αθώα η Γιούλη Παπαδοπούλου για την κατηγορία περί «διέγερσης σε ανυπακοή κατά των πειραματικών εμβολίων»

Αθωώθηκε και σε δεύτερο δικαστήριο (χθες, στην Τρίπολη) η Γιούλη Παπαδοπούλου που κατηγορήθηκε «για διέγερση σε ανυπακοή κατά των πειραματικών εμβολίων».

Στο πρώτο δικαστήριο αθωώθηκε από την κατηγορία ότι μιλούσε κατά της χρήσης μάσκας αφού κατέθεσε έναν ογκώδη φάκελο με επιστημονικά δεδομένα που συνηγορούσαν στη στάση της.

«Εκπληκτική απόφαση από την Δικαιοσύνη που ξυπνάει και γκρεμίζει τα τείχη του δικαστικού Μεσαίωνα. Συγχαρητήρια σε Πρόεδρο και Εισαγγελέα, ήταν συγκλονιστικοί» αναφέρει ο νομικός Νίκος Αντωνιάδης (Πρόεδρος του κόμματος «Κάθαρση»).

Για να συμπληρώσει ο κ. Αντωνιάδης: «ΜΟΝΗ ΤΗΣ η αγωνίστρια Γιούλη Παπαδοπούλου πήγε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Τρίπολης, μετά από ...ξενύχτι (μιλούσαμε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες στο τηλέφωνο), και όπως λίγες μέρες πριν στην άλλη δίκη για τις μάσκες, έτσι και σήμερα ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ,

για διέγερση σε ανυπακοή για τα ΕΜΒΟΛΙΑ !’».


Πηγή:FB     kalimera-arkadia.gr
Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: