Αγάπη που σε λέγαν Αντιγόνη! Καρκίνος, ο αυτοκράτωρ όλων των ασθενειών

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 11:30 π.μ.
Αγάπη που σε λέγαν Αντιγόνη!
Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Οδού Χιλής"
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 


Σεμινάριο υγείας που δόθηκε προς τιμή της Αντιγόνης Δήμου-Γιαννουλάκη  η οποία νόσησε και εν συνεχεία κατέληξε τον Ιούνιο του 2011 με καρκίνο του μαστού στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς στην οδό Χιλής στις 22 Ιουνίου 2014.
Ο τίτλος της εκδήλωσης "Αγάπη που σε λέγαν Αντιγόνη" αντικατοπτρίζει και το μήνυμα αυτής: ότι η αγάπη η ίδια αποτελεί την οδό για ποιότητα ζωής και πρόληψη αγάπη για το σώμα, τη διατροφή, το συνάνθρωπο, αγάπη για την ίδια την ύπαρξη.

Στην εκδήλωση ακούγονται οι παρακάτω ομιλητές :
 1. Ανδρονίκη Τσιάρα: Θετική ψυχολογία & υποστηρικτικό περιβάλλον πάσχοντα.
  (Ψυχολόγος Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης)
 2. Ευτύχης Μπλέτσας: Διατροφική ευφυΐα
  (Συγγραφέας βιβλίων και παρουσιαστής εκπομπών μαγειρικής. Πιστεύει ότι το αληθινό φαγητό είναι αυτό που υπηρετεί-με μέτρο και ισορροπία- την απόλαυση με τη σωστή διατροφή.)
   
 3. Δρ. Μουρούτης Κων/νος: Καρκίνος, ο αυτοκράτωρ όλων των ασθενειών
  (Φυσίατρος και Νευροεπιστήμων με ανεπτυγμένες ευαισθησίες σε σχέση με το ευ ζην των συνανθρώπων του.)
   
 4. Ηλίας Κατηρτσιγιανόγλου: Η ζωή μετά τον καρκίνο & η σημασία της συνεισφοράς.(Συν-ιδρυτής της ομάδας Surfer4Life.Πιστεύει ότι είμαστε όλοι σχεδιασμένοι για να φτάσουμε το μέγιστο των εξελικτικών μας δυνατοτήτων και απολαμβάνει να μας το υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία.
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την οικογένεια Γιαννουλάκη για αυτή την υπέροχη εκδήλωση.
Αγαπητοί φίλοι & φίλες!
Αυτή την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη θα γίνει μία πολύ σημαντική εκδήλωση για την υγεία που πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι με τους παρακάτω ομιλητές :

 • Δρ. Μουρούτης Κων/νος: Καρκίνος, ο αυτοκράτωρ όλων των ασθενειών 
 • Ανδρονίκη Τσιάρα: Θετική ψυχολογία & υποστηρικτικό περιβάλλον πάσχοντα. 
 • Ευτύχης Μπλέτσας: Διατροφική ευφυΐα 
 • Ηλίας Κατηρτσιγιανόγλου: Η ζωή μετά τον καρκίνο & η σημασία της συνεισφοράς

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣΜια σειρά απο διαλέξεις , από έναν εξ-"αιρετικό" επιστήμονα, πάνω σε δύσκολες έννοιες και θέματα υγείας, που ενώ τα προσεγγίζει με ένα μοναδικό τρόπο, συνδυάζοντας το χιούμορ με την εμπεριστατωμένη ανάλυση, καταφέρνει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για τρείς και πλέον ώρες, με τον χειμαρρώδη λόγο του αγγίζοντας θέματα που καίνε.  Στο επίκεντρο των δωρεάν διαλέξεων του Δρ. Μουρούτη βρίσκεται πάντοτε ο άνθρωπος και η ευημερία του. Με την πλούσια γνώση του και την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, παρουσιάζει με απλό και κατανοητό τρόπο θέματα κοινωνικά, Υγείας, αλλά και στάσης ζωής στο ευρύ κοινό. 


Συνιστώ σε όσους έχουν θέματα υγείας και θέλουν να βελτιωθούν, αλλά και όσοι θέλετε να διατηρήσετε την καλή υγεία που έχετε, να μην χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον Dr Μουρούτη Κωνσταντίνο, κορυφαίο γιατρό και εξαιρετικό ΑΝΘΡΩΠΟ. 
Οι πληροφορίες που θα πάρετε σώζουν ΖΩΕΣ!!!Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας: