Βιοσυντονισμός, Ενεργειακές Θεραπείες & Κινέζικη Ιατρική με τον Ευστράτιο Λαδά...


Ευστράτιος Λαδάς




Διάλεξη του γνωστού φυσικοθεραπευτή, οστεοπαθητικού, βελονιστή και ειδικό στην Κινέζικη Ιατρική Ευστράτιου Λαδά  με θέμα "Βιοσυντονισμός ενεργειακές θεραπείες και Κινέζικη Ιατρική"

Θεσσαλονίκη 18 Ιανουαρίου 2016 Ξενοδοχείο Queen Olga





ΜΕΡΟΣ Α  - Βιοσυντονισμός, Ενεργειακές Θεραπείες & Κινέζικη Ιατρική


ΜΕΡΟΣ Β  - Βιοσυντονισμός, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ




Οι συσκευές DETA-ELIS έχουνε βραβευθεί με 4 χρυσά μετάλλια από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας, από την Φυσική Ακαδημία Θετικών Επιστημών της Ρωσίας και από άλλους επίσημους φορείς.

Πάνω από 150 κλινικές μελέτες οι οποίες έχουν διεξαχθεί τα τελευταία 20 χρόνια, σε 48 κλινικές στη Ρωσία, αποδεικνύουν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των συσκευών στην διάγνωση και στην αντιμετώπιση διαφόρων ειδών χρόνιων και οξέων νοσημάτων.

Οι συσκευές DETA ELIS μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία χωρίς να βλάπτουν τους περιβάλλοντες ιστούς και όργανα τους ακόλουθους τύπους μικροοργανισμών: Ιούς (90 είδη), Βακτήρια (91 είδη), Μύκητες (61 είδη), Πρωτόζωα (31 είδη), Έλμινθες (33 είδη)

ΟΙ συσκευές DETA ELIS είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αντιμετωπίζουν με επιτυχία: νοσήματα καρδιαγγειακού συστήματος, ενδοκρινικές διαταραχές, παθήσεις των νεφρών, ουρολογικές παθήσεις, γυναικολογικές παθήσεις, πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων, γαστρεντερικές ασθένειες... και πολλές άλλες ασθένειες.

Η εταιρία DETA ELIS έχει επίσης δημιουργήσει και την συσκευή DETA COSMO η οποία ειδικεύεται στον τομέα της αισθητικής. Είναι η συσκευή την οποία περιγράφει στο βίντεο αυτό ο ιδρυτής της εταιρίας, Serghei Konoplov, ιατρός και θετικός επιστήμονας. Η DETA COSMO βοηθάει στην αντιγήρανση (ρυτίδες), είναι ιδανική για φυσικό λίφτινγκ, ενεργοποιεί τη στρώση του κολλαγόνου, δίνει λάμψη και αναζωογονεί. Βοηθάει επίσης και στην αντιμετώπιση της κυταρρίτιδας.


Τις συσκευές αυτές μπορείτε να τις προμηθευτείτε μόνο από Ανεξάρτητους Συνεργάτες. Εάν θέλετε μπορείτε να γίνετε και εσείς Ανεξάρτητος Συνεργάτης της εταιρίας Deta-Elis.


Πηγή

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: