Η ταινία για την υγεία που οι "Οργανισμοί Υγείας" ΔΕΝ θέλουν να δείτε!!!


Η ταινία για την υγεία που οι "Οργανισμοί Υγείας" ΔΕΝ θέλουν να δείτε!!! 

What the Health (2017) με ελληνικούς υπότιτλους


Eίναι η πρωτοποριακή ταινία συνέχεια από τους δημιουργούς του βραβευμένου ντοκιμαντέρ Cowspiracy.
Η ταινία αποκαλύπτει τη συμπαιγνία και τη διαφθορά στην κυβέρνηση και στις μεγάλες επιχειρήσεις που μας κοστίζουν τρισεκατομμύρια δολάρια υγειονομικής περίθαλψης και μας κρατούν άρρωστους.

Είναι ένα εκπληκτικό, και κατά καιρούς ξεκαρδιστικό, ερευνητικό ντοκιμαντέρ που θα ανοίξει τα μάτια για όλους όσους ανησυχούν για την υγεία του έθνους μας και για το πόσο μεγάλες επιχειρήσεις τον επηρεάζουν.


Το ντοκιμαντέρ διερευνά τις ανησυχίες για την υγεία που αφορούν τις βιομηχανίες κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων, τη φαρμακευτική βιομηχανία και διάφορες οργανώσεις υγείας. 


Τα προβλήματα είναι συνέπειες της κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων και προϊόντων με βάση το κρέας. Παγκοσμίως έχουμε περίπου 315 εκατομμύρια ανθρώπους με διαβήτη. 

Αναμφίβολα αντιμετωπίζουμε μια επιδημία διαβήτη. 1 στα 3 δολάρια των δημοσίων δαπανών υγείας, πηγαίνει στη φροντίδα ανθρώπων με διαβήτη. 1 στα 10 δολάρια των συνολικών δαπανών υγείας πηγαίνει σε άτομα με διαβήτη.

Δείτε την ταινία: 


Γνωρίστε παρακάτω τους χορηγούς της "Αμερικανικής Ένωσης Διαβήτη", της "Αμερικανικής Εταιρείας Καρκίνου"  Του ιδρύματος για τον καρκίνο του μαστού "Susan G. Komen"  και της "Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας".


 Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
 

Πηγή: what the health

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: