Ο Μύθος του γάλακτος από τον Δρ Victor Sorrentino!!!

Ο Μύθος του γάλακτος, σταματήστε να πίνετε γάλα!!!! sos
Το παρακάτω είναι ένα κείμενο για τον μύθο του γάλακτος από τον Δρ Victor Sorrentino που είναι στο Porto Alegre .
 Λοιπόν φίλοι μου, αποφάσισα να αποκαλύψω όλες τις πληροφορίες που έχω, μέσω μελετών σχετικά με το αγελαδινό γάλα, είμαι ιδεαλιστής, εξακολουθώ να πιστεύω σε έναν καλύτερο κόσμο και έχω ορκιστεί στην αλήθεια. Επέλεξα  έναν τομέα στον οποίο η ανειλικρίνεια μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο, η διαφθορά σημαίνει έγκλημα κατά της ζωής, γι'αυτό θα είναι δύσκολο για κάποιον να μου μιλήσει για τη αλήθεια, τα ψέματα δεν είναι μέρος του χαρακτήρα μου.
Πιστεύω ότι όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ήδη ποιος είμαι. Για όσους δεν με γνωρίζουν και έχουν συνδέσει το όνομά μου (επώνυμο) μόνο με την πλαστική χειρουργική, θα ήθελα να ξέρετε ότι αυτό ήταν μόνο μέρος της ειδικότητας στη γενική χειρουργική, 3 χρόνια εμπειρία στην πλαστική χειρουργική (στο νοσοκομείο Santa Casa Rio de Janeiro). που λειτουργεί και βελτιώνει θεαματικά την αυτοπεποίθησή σας και γιατί όχι την ομορφιά. Γ
Γιατί με την πάροδο του χρόνου χάνει σταδιακά την ποιότητα το δέρμα από την γήρανση, των μυών και των ιστών.
Ήταν εκεί που βρήκα στο Anti-Aging Medicine τις απαντήσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από ότι ένα πρόγραμμα προληπτικής υγείας, για αυτούς που υποφέρουν από πτώση του μεταβολισμού, η φυσική δραστηριότητα που συνδέεται με nutrigenetics και bioidentical διαφοροποίηση ορμόνης, τα θέματα αυτά έχουν μελετηθεί και αξιολογηθεί προσεκτικά, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η μεταξύ τους σχέση.
Και όταν θα βουτήξεις στον κόσμο των nutrigenetics ( η επιστήμη που μελετά την επίδραση των θρεπτικών συστατικών στην έκφραση των γονιδίων του ατόμου ) , είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να βρούμε ποια είναι εκείνα τα τρόφιμα που έχουν θεραπευτική δύναμη και ποια προκαλούν ασθένειες. Γεγονός δυστυχώς που αγνοείται εδώ και αιώνες στη σύγχρονη ιατρική , παρά το γεγονός ότι η αρχαία πρακτική , έχει περισσότερα από 5.000 χρόνια στην κινεζική ιατρική . Τώρα , είναι απαραίτητη, διότι περισσότερο από προφανές ότι ο κόσμος γίνεται όλο και πιο παχύς και πιο άρρωστος , η γενετική του ανθρώπου είναι η ίδια δεδομένου ότι ο άνθρωπος είναι ο πραγματικός ένοχος για αυτές τις αλλαγές γενετικής , το περιβάλλον ότι κάνει στη ζωή του τελικά καθορίζουν την υγεία ή την ασθένεια του .
Ένα σαφές και απλό παράδειγμα με 2 δίδυμα . Ο ένας είχε γίνει παχύσαρκος, διαβητικός, υπερτασικός, πέθανε σε ηλικία 50 ετών από καρδιακή προσβολή. Ο άλλος έζησε ήσυχα μέχρι 90 χρονών  χωρίς να δείχνει καμία από αυτές τις ασθένειες . Τι συνέβη με τους δύο; Ακόμα και με τα ίδια ακριβώς γονίδια, και είχαν τόσο διαφορετικές ζωές και τη μοίρα; αν ο ένοχος δεν είναι η γενετική διότι στην παρούσα υπόθεση είναι η ίδια όπως ένα από τα πρώτα πράγματα που επηρέασαν τη ζωή τους ήταν ακριβώς το φαγητό και γι 'αυτό η επιστήμη έχει ανακαλύψει καθημερινές λεπτομέρειες πίσω από αυτό . Οι καθημερινές μελέτες και οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στα ιατρικά βιβλία, δυστυχώς, για να φτάσουν στο κοινό και να γνωρίζει, στατιστικά περίπου 17 χρόνια μετά την αποδοχή της από την επιστημονική κοινότητα ( δεδομένα μελέτης που δημοσιεύθηκε το έτος 2011 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής) .
Και υπάρχουν τροφές ένοχες άλλα δεν έχουν πει ποτέ, οι οδηγίες που έχουν οι άνθρωποι είναι εντελώς λανθασμένες και γελοίες καθημερινά ασκείται από επαγγελματίες της υγείας, που δημοσιεύουν στα μέσα ενημέρωσης και ούτω καθεξής .. επαγγελματίες ακαδημαϊκοί και η πρακτική τους σε ένα ψέμα , δυστυχώς , είναι σχεδόν αδύνατο. Παρατηρώ ότι πολλοί δεν θα έχουν τις πληροφορίες που πρέπει, αναγνωρίσουμε ότι το λάθος είναι μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης επειδή το σφάλμα στον τομέα της υγείας μπορεί να κοστίσει τη ζωή των ανθρώπων, έτσι ώστε από τη στιγμή που έχετε τις σωστές πληροφορίες , δεν είναι πλέον μια επιλογή , αλλά υποχρέωση ..
Έτσι , αξίζει ξέρουν ακόμα και μια αλήθεια που έρχεται σε αντίθεση με ότι νόμιζες ότι ήταν η απόλυτη αλήθεια! Είμαι βέβαιος ότι το κάνετε και ελπίζω να είστε όλοι σύμμαχοι μου σε αυτά τα κείμενα για να δώσει την ευκαιρία σε όσο περισσότερους ανθρώπους είναι δυνατόν να γνωρίζουν την αλήθεια και να επωφεληθούν από αυτές .
Λοιπόν, νομίζω ότι πάρα πολλοί που θα δουν αυτές τις πληροφορίες, γνωρίζοντας ότι είναι αμφιλεγόμενες, δεν έχουν κανένα λόγο να συμμετάσχουν , έναντι σε τρέχουσες επιστημονικές μελέτες και να αναπροσαρμόζονται σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ιατρική χωρίς χορηγία από τον ιδιωτικό τομέα .Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν και όσοι θέλουν πιστεύουν, ενώ εκείνοι που δεν θέλουν , μην τα πιστεύουν.
το άρθρο είναι το αποτέλεσμα μιας έρευνας που μου πήρε χρόνο, χρήμα και αφοσίωση , παρακαλώ δεν θέλω σχόλια για να απόκρυφη ή να αλλοίωση την αλήθεια εδώ . Για να δώσει κάποιος τη γνώση που μπορεί να προσφέρει , πρέπει να αποδείξει ότι όλα αυτά που θα παρουσιαστούν, υπάρχει κέρδος από το φαγητό για να γίνουν γνωστά αυτά τα θέματα και οι έρευνες, θα δείτε φίλοι μου ότι είναι δύσκολο, στην πραγματικότητα αδύνατο ...
Το αγελαδινό γάλα είναι μια τροφή που συνδέονται παραδοσιακά από τους ανθρώπους με την υγεία . Από την άλλη πλευρά , το γεγονός ότι το ανθρώπινο ον είναι το μόνο ζώο που καταναλώνει γάλα στην ενήλικη ζωή , δεν μπόρεσε ποτέ να απαντηθεί με σαφήνεια.
Στην πραγματικότητα , υπάρχει μια ολόκληρη ψυχοκοινωνική πτυχή πίσω από το γάλα της αγελάδας , λόγω της σημασίας και της σπουδαιότητας του μητρικού θηλασμού , η σταδιακή αλλαγή στη ζωή των γυναικών που εισήλθαν στην αγορά εργασίας προφανώς συμμάχησε, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του Μύθου του γάλακτος .
Ενώ μεγάλωσα πρέπει να πίνω περισσότερο γάλα; όσο το δυνατόν, έτσι ώστε τα κόκαλά μου να έχουν την τροφή. ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ότι το γάλα ήταν θεμέλιο για ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ INCLUSIVE FOOD !.

Λοιπόν , πάρα πολλοί άνθρωποι ειδικά οι ηλικιωμένοι και όσοι δεν γνωρίζουν το μήνυμα είναι απίστευτα δύσκολο! να Καταλάβουν, δεδομένου ότι το γάλα που πωλούσαν στην εποχή τους ήταν διαφορετικό, πολύ διαφορετικό από ότι στην αγορά σήμερα . Ωστόσο, ένα πράγμα είναι αλήθεια , και τους το λέω , το γάλα δεν ήταν ποτέ μια καλή επιλογή τροφής, ωστόσο η πληροφορία αυτή προκαλεί αμηχανία , και για μένα είναι πολύ εύκολο να αποδείξω στον καθένα, όχι επειδή κατέχω την αλήθεια αλλά επειδή οι μελέτες είναι όλες διαθέσιμες σε όσους αφιερώνουν τον εαυτό τους για να αναζητήσουν και να μελετήσουν αυτό το θέμα .
Αγαπητοί αναγνώστες , θα δείτε ότι οι περισσότερες μελέτες υπάρχουν , αλλά υπάρχουν και άλλες σημαντικές πιο παλιές και ήταν πάντα διαθέσιμες. άλλα όταν δεν υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον πίσω από τις μελέτες, οι πληροφορίες δεν έχουν εξαπλωθεί φυσικό καθώς κάνουν και ζημιά. κάθε φορά που θα διαβάσετε μια περίληψη της μελέτης, με ονόματα και αριθμούς, είναι ένας συνήθης τρόπος στον ιατρικό τομέα για να δώσει την αναφορά της επιστημονικής μελέτης. περαιτέρω επαγγελματίες του χώρου ανενημέρωτοι ή κακόβουλοι που αμφισβητούν την πληροφορίες. να τονίσω ότι δεν έχω πάρει τίποτα από αυτό , ακόμη και σε αυτό το είδος του επαγγελματία που μπορεί να προσβληθεί.
ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ
Γνωρίζετε ότι η αγορά είναι όλο και πιο ανταγωνιστική , έτσι ώστε μια αγελάδα δεν δίνει την ποσότητα που πρέπει. Ποια είναι η συσκευή που χρησιμοποιείται για παράγωγη γάλακτος; οι αγελάδες είναι "διαμορφωμένες" με HBG ( ορμόνη της εγκυμοσύνης ), έτσι ώστε να μπορεί να παράγουν περισσότερο γάλα και συνέχεια!. Τα αποτελέσματα του; «αστείο » :Επί του παρόντος οι αγελάδες γαλακτοπαραγωγής ζουν μόνο 6 αντί των 20 ετών και η παραγωγή γάλακτος , σε σύγκριση με πριν από 50 χρόνια , έχει αυξηθεί κατά 250 %
Ναι , αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. το Γάλα σήμερα υφίσταται επίσης μια διαδικασία παστερίωσης , σε μια προσπάθεια να αφαιρεθούν τα βακτήρια και οι μικροοργανισμοί , έτσι ώστε ένα από τα οφέλη ότι το γάλα μπορεί να μας δώσει τη βελτίωση του εντέρου μας. Για να καταλάβετε , μία από τις καινοτομίες της ιατρικής για την καταπολέμηση και ακόμη και την πρόληψη του καρκίνου , είναι η χρήση των συγκεκριμένων συνδυασμών των προ-και προβιοτικά, τα οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις οπτικές ίνες και τους μικροοργανισμούς που ζουν στο έντερο μας και να καθορίζουν την άμυνα μας, έτσι συμβουλεύουν γενικά την Yakult (παρά τους χειρισμούς ένα τεράστιο όφελος για εκείνους που χρησιμοποιούν και μια θεραπεία ) .
Ένα από τα προβλήματα του εκσυγχρονισμού είναι , επίσης, το φαγητό της αγελάδας δεν είναι πια η ίδια , είναι όλα μολυσμένα με φυτοφάρμακα έτσι ώστε μελέτες έχουν διαπιστώσει την παρουσία των :
1.                   Υπερχλώριο - εξαιρετικά επιζήμια θυρεοειδούς Ιώδιο
2.                   Επιβραδυντικά φλόγας - PBDEs
3.                   Φυτοφάρμακα - Οι ενδοκρινικοί διαταράκτες (επηρεάζει την παραγωγή ορμονών)
4.                   Ραδιενεργές ουσίες
5.                   Βαρέα Μέταλλα
Λόγω της ακραίας χειραγώγησης των μαστών των αγελάδων, (μηχανήματα που τραβούν το γάλα) είναι επίσης κοινό σήμερα ότι έχουν μαστίτιδα ( φλεγμονή και λοίμωξη του στήθους)
Έχουν εντοπιστεί σε διάφορους τύπους των αντιβιοτικών γάλακτος (αγελαδινό γάλα), και αυτό έχει συσχετισθεί με αυξημένη αντοχή στα αντιβιοτικά στον άνθρωπο , δηλαδή τα αντιβιοτικά αποτυγχάνουν να παράγουν αποτελέσματα όταν το σώμα έχει ήδη δημιουργήσει αντίσταση σε ορισμένα είδη ή έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, η κατανάλωση γάλακτος .
Λοιπόν , όταν πρόκειται για αγελάδα με HBG και γίνεται ψευδώς έγκυος (έγκυες ), προφανώς μια ολόκληρη διαδικασία του μεταβολισμού λαμβάνει χώρα στο σώμα και επιπλέον για να παράγουν περισσότερο γάλα , προφανώς, έχει μια αυξημένη παραγωγή ορμονών . Αποτέλεσμα (κακό για το σώμα οποιουδήποτε):
Έχουν απομονωθεί 59 διαφορετικές ορμόνες στο γάλα :
·         8 υπόφυσης ( υπόφυση )
·          7 στεροειδή (ή σεξουαλική)
·         6 θυρεοειδούς
·          11 παράγοντες ανάπτυξης
Και μιλώντας για ορμόνες , υπάρχει μια ένα αποκαλούμενο οιστρόνη, η οποία είναι ένας από τους τύπους των οιστρογόνων ( γυναικείες ορμόνες ), η οποία είναι αυξημένη στο γάλα αγελάδας. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ψευδώς έγκυος fake αγελάδα παράγουν επίπεδα οιστρόνης που αυξήθηκε κατά 33 φορές , και τα υψηλά επίπεδα του BSV ( Βοοειδή Somatrotopin και rBGH (ανασυνδυασμένη βόεια αυξητική ορμόνη με υψηλά επίπεδα του IGF - 1 - και εξακολουθούν να έχουν επαγγελματική συμβουλευτική πρόσληψη του αγελαδινού γάλακτος και λέει χρήση εντός της ολόκληρο το πρωτόκολλο και την ορθή ανθρώπινη GH , η ανθρώπινη αυξητική προκαλεί καρκίνο ... μεγάλο παράδοξο , έτσι δεν είναι ; ) .
Οιστρόνη συγκέντρωση του ορού γάλακτος:
·         Μη έγκυες αγελάδες = 30pg/ml
·         Έγκυος ( 41-60 ημέρες ) = 151pg/ml
·         Έγκυος ( 222-240 ημέρες ) = 1.000 pg / ml
Τώρα θέλω να ξέρετε ότι η οιστρόνη ορμόνη, ο εξαιρετικά πολλαπλασιασμός της φέρνει πολλαπλασιασμό του λιπώδους ιστού , την αύξηση της κυτταρίτιδας

Καρκίνος του προστάτη
Το γάλα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως " αθλητικό ποτό " δεν εμποδίζει την οστεοπόρωση και πιθανώς συμβάλλει στην ανάπτυξη των καρδιαγγειακών παθήσεων και του καρκίνου του προστάτη .
γιατροί επιτροπής για Υπεύθυνη Ιατρική , Good Medicine 2 , Άνοιξη 2001 : . 23 .
Υπάρχει ένας συσχετισμός μεταξύ της πρόσληψης γάλακτος και του καρκίνου του προστάτη
Giovanucci , Ε. Et αϊ. Γαλακτοκομικά προϊόντα , ασβέστιο και βιταμίνη D και riscks του καρκίνου του προστάτη . Epedemiologic Κριτικές 23 ( 2001 ) 87-92
Ο καρκίνος του προστάτη είναι ορμονοεξαρτώμενος και , σε αντίθεση με ό, τι πολλοί πίστευαν και πιστεύουν σήμερα , πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η ανάπτυξη του δεν έχει εκχωρηθεί σε τεστοστερόνη , αλλά σε οιστρογόνα . Γιατί εμφανίζεται σε άνδρες και σε μεγάλη ηλικία , η οποία είχε ήδη πτωτική σχεδόν στα συνολικά επίπεδα τεστοστερόνης , αυξάνοντας παράλληλα τα επίπεδα των οιστρογόνων
Στο βαθμό που το γάλα αυξάνει τα επίπεδα οιστρογόνων, οι μελέτες έχουν δείξει αυξημένο κίνδυνο καρκίνου
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΩΟΘΗΚΗΣ
Harvard Σχολή Δημόσιας Υγείας
Οι γυναίκες που λαμβάνουν δύο ή περισσότερα ποτήρια γάλα έχουν μια 66 % αύξηση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου των ωοθηκών
Peck , P. Δύο ή περισσότερα ποτήρια γάλα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου των ωοθηκών , οι γιατροί εξακολουθούν να μην συμβουλεύουν τις γυναίκες να σταματήσουν να πίνουν. WebMD Medical News , 5 του Μαΐου του 2000 .
Καρκίνοι των ωοθηκών εξαρτώνται από ορμόνες και οιστρογόνα, δηλαδή όταν τα επίπεδα οιστρογόνων αυξάνονται , αυξάνοντας τις πιθανότητες να είναι ο πολλαπλασιασμός αυτών των κακοήθων όγκων και περίεργο ιατρική πρακτική , δεδομένου ότι έχουν ελάχιστες πιθανότητες ίασης ή αποτελεσματική θεραπεία .
Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά , τα οποία εμποδίζουν την παραγωγή της προγεστερόνης από το ωχρό σωμάτιο και των αυγών ( όχι για την ωορρηξία ) , χάνοντας την προστασία αυτής της ορμόνης που είναι απαραίτητη για την αντίθεση οιστρογόνων
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
Ο καρκίνος του μαστού επίσης εξαρτάται από οιστρογόνα , δηλ. , η διέγερση αυτής της ορμόνης είναι να πολλαπλασιαζει τον ιστό του μαστού και κατά συνέπεια τον όγκο του μαστού. Οποιαδήποτε μορφή αυξημέσης άμεση ή έμμεση δράση των οιστρογόνων στο σώμα των γυναικών , μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού . ( Και φίλοι μου, υπάρχουν πολλά τρόφιμα και ουσίες που προέρχονται από πλαστικά όπως προκαλώντας αύξηση αυτή Ακόμη και αντηλιακά - . τα περισσότερα από ό, τι αγοράζετε στα φαρμακεία - περιέχουν ουσίες που είναι παρόμοια οιστρογόνα που ονομάζεται xenoestrogens ) .
Μυοκαρδίου και εγκεφαλικό επεισόδιο ( CVA ).
ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα δεν αποτελούν μέρος της διατροφής στην Κίνα , την Ιαπωνία , το Βιετνάμ και την Ταϊλάνδη , ωστόσο, οι κάτοικοι των χωρών αυτών έχουν ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά οστεοπόρωσης και καταγμάτων οστών σε όλο τον κόσμο .
Hegsted , Μ. Κατάγματα , ασβέστιο και σύγχρονη διατροφή . AJCN 74 (2001) :571-73
Οι μεγαλύτεροι καταναλωτές του γάλακτος στον κόσμο ( Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη) έχουν επίσης την υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης της οστεοπόρωσης και κίνδυνο κατάγματος των οστών ! Feskanich , Δ. Et αϊ. Molk , διαιτητικού ασβεστίου και τα κατάγματα σε γυναίκες : ένα 12 -ετή μελέτη προγνώσεων . AJPH 87 (1997) :992-997 .
Ο αριθμός των Αμερικανών που έχουν διαγνωστεί με οστεοπόρωση αυξήθηκαν 55 % 1995 - 2006 Αμερικανικό υπουργείο στ Υγείας και Ανθρωπιστικών Υπηρεσιών , Οργανισμός για την Υγεία Έρευνας και Ποιότητας , « κατάγματα οστεοπόρωση συνδέονται - αυξάνονται δραματικά», Σεπτέμβριος 2009: ahrq.gov/research/sep09/0909RA36.htm
Η οστεοπόρωση είναι μια νόσος της παιδιατρικής γηριατρικής . " Ο Δρ Duane Alexander "
Μελέτες έχουν δείξει ότι το αγελαδινό γάλα δεν προστατεύει τους ανθρώπους ενάντια σε κατάγματα πάρα αυτά διδάχθηκαν . Στην πραγματικότητα , η υψηλή κατανάλωση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο κατάγματος .
Freskanich , Δ. et αϊ . Γάλα , διαιτητικού ασβεστίου και τα κατάγματα cap στις γυναίκες : ένα 12 -ετή μελέτη προγνώσεων . AJPH 87 ( 1997 ) : 992-997 .
Μια ανασκόπηση 58 μελετών έδειξε καμία σχέση μεταξύ των επιπέδων πρόσληψης ασβεστίου του γάλακτος και της υγείας των οστών, Α. J. et al . Γαλακτοκομικά προϊόντα υγείας σε παιδιά και νεαρούς ενήλικες : Μια επαναξιολόγηση των αποδεικτικών στοιχείων . Pediatrics 115 (2005) : . 736-43 ? News Online , « Συμβατική σοφία για το γάλα questionetd , " Mar.7 , 2005 .
μελέτη σε υγιείς
77.761 γυναίκες ηλικίας μεταξύ 30 και 45 ετών παρακολουθήθηκαν για 12 χρόνια.
Ανάλυση της διατροφής και κατάγματα μηριαίου οστού (οστό κνήμη και το μηρό )
Συμπέρασμα : Οι γυναίκες που έπιναν δύο ή περισσότερα ποτήρια γάλα την ημέρα είχαν περισσότερα κατάγματα από εκείνες που τρώνε ή πίνουν λιγότερο από ένα φλιτζάνι την εβδομάδα .
Fekanich , D. , Willett , W. Et αϊ. Γάλα , διαιτητικού ασβεστίου και τα κατάγματα στις γυναίκες : ένα 12 -ετή μελέτη προγνώσεων . AJPH 87 (1997) :992-7 .Υποψήφιοι μακροπρόθεσμοι
Πεπτικό έλκος ( στομάχι)
Sippy Διατροφή - Ένα ποτήρι γάλα κάθε 4 ώρες για τη θεραπεία του πεπτικού έλκους . 6- πλάσια αύξηση της συχνότητας εμφάνισης του εμφράγματος του μυοκαρδίου .
Briggs , DR et al . Έμφραγμα του μυοκαρδίου σε pacientes θεραπεία με Sippy και άλλα υψηλής γάλα δίαιτες . Circulation 21 (1960) :538-42
Πολλοί θυμούνται ότι το μέτρο αυτό είχε μεγάλη δημοσιότητα στο παρελθόν . Αυτό που κανείς δεν έμαθε είναι το καταστροφικο αποτέλεσμα του , είμαι βέβαιος ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι ακόμα και οι επαγγελματίες υγείας που πιστεύουν ότι είναι υγιές και «θεραπευτικό» . Γιατί τέτοιες πληροφορίες δεν αποκαλύπτονται ;
ΛΑΚΤΟΖΗ
Λαϊκοί γιατροί γνωρίζουν συνήθως δυσανεξία στη λακτόζη ως τη μόνη μορφή αλλεργίας στο γάλα, όμως υπάρχουν και άλλα επίπεδα υπερευαισθησία σε αυτά τα τρόφιμα και να προκαλέσει βλάβες σε διάφορα συστήματα οργάνων του σώματος . Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι «αν δεν έχω διάρροια ή γαστρεντερικές ανωμαλίες " Δεν έχω αλλεργία σε τέτοια τρόφιμα και αυτό είναι ένα σοβαρό λάθος .το Έντερο είναι μόνο ένα από τα όργανα του ανθρώπινου σώματος , δεν προκαλούν πάντα τα συμπτώματα σε αυτό το όργανο . Με άλλα λόγια , τα τρόφιμα που είναι κακά για το σώμα , δεν προκαλούν πάντα διάρροια ! Δοκιμάστε τη κατάποση δηλητήριο φιδιού , θα υπάρξουν συνέπειες που θα μπορούσαν να κοστίσει τη ζωή, δεν συμβαίνει να έχουν διάρροια .
Σε γενικές γραμμές ,η λακτάζη παράγεται από το σώμα μέχρι την ηλικία των 4 ετών.
Williams , SR . Διατροφή και θεραπεία με δίαιτα , 7η έκδοση ( Mosby : Σεντ Λούις , 1993 ) , σ.41
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ :
·         Οι μολύνσεις αυτιών
·         Έκζεμα / κολικούς / δυσκοιλιότητα / κολίτιδα
·         Διαβήτης τύπου Ι / Η παχυσαρκία
·         Συμπεριφορά και μάθηση
·         Sudden Death ( αλλεργία )
·         Άσθμα - το περισσότερο γάλα , πιο πολυ άσθμα
·         Αυτισμός
·         Βήτα - 7 καζομορφίνη Σχιζοφρένεια - Δρ R. Cade
προσπάθησα να αναλύσω τι είναι αυτή η βιομηχανία στον κόσμο σήμερα :
Ένα εκατομμύριο αγελάδες που παράγουν περίπου 90 δισεκατομμύρια λίτρα ετησίως στις ΗΠΑ .
Μια αγελάδα :
·         Παράγει κατά μέσο όρο 54 κιλά κοπριάς την ημέρα?
·         Παράγει κατά μέσο όρο 200 λίτρα μεθανίου ανά ημέρα?
·         Κατά μέσο όρο καταναλώνει 35 κιλά τροφής ημερησίως
·         Σε γενικές γραμμές ξοδεύει 45 λίτρα νερού ανά ημέρα
·         Αιτία αντοχής στα αντιβιοτικά
πραγματικά το ζήτημα είναι πολύπλοκο και προσπάθησα να βάλω μερικές από τις πηγές που έχουν ερευνηθεί από μένα , ώστε να μην αφήνει καμία αμφιβολία.
Τώρα είναι η σειρά μου να σας ρωτήσω : Θα έχω να γράψω τόσα πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα δεινά του γάλα από την αγελάδας μας , ή απλά ένα μικρό μέρος θα ήταν ήδη αρκετά για να σας αποδείξουμε ότι δεν είναι και ποτέ δεν ήταν μια καλή επιλογή ;
Ποιος είναι υπεύθυνος για όλη αυτή την ακολουθία παρανοήσεις και ψέματα που κορυφώθηκε με την ιδέα ότι το γάλα είναι συνώνυμο με την υγεία ;
Πόσοι χιλιάδες ανθρώπους ξεγελάστηκαν και να υπέστησαν ζημία από αυτό το " φαγητό" ;
Και το πιο ανησυχητικό γεγονός είναι τα παιδιά . Δεν είναι προφανές ακόμα και σε εκείνους που δεν θέλουν να δουν , είναι όλο και περισσότερο εκτεθειμένοι σε αλλεργίες και ασθένειες ;
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν θεωρηθεί υγιεινά τρόφιμα και αυτό είναι δυστυχώς, απλά ένας μύθος . " T. Colin Campbell "
Και τώρα , τι να πω σε εκείνους που μιλούν στην τηλεόραση για τη σημασία της κατάποσης γάλακτος ; Φανταστείτε τη θλίψη αισθάνομαι όταν ακούσω αυτό και να γνωρίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων τους πιστεύουν απόλυτα επαγγελματίες -τηλεόραση , ή σε περιοδικό ...
Θα ήθελα επίσης πολύ να σκεφτούμε το βομβαρδισμό από παραπλανητικές πληροφορίες που λαμβάνουμε από τα μέσα ενημέρωσης των ανθρώπων που υποτίθεται ότι ενημερώνουν. Κατά την άποψή μου , είναι απαράδεκτο και θα πω το εξής : (οι επαγγελματικές ενημερώσεις) ειλικρινά να πω ότι δεν είμαι σίγουρος τι εννοείτε . Βλέπω το παράλογο παιχνίδι από τα media που με ρίχνει σε βαθιά θλίψη .Σε αυτές τις στιγμές βρίσκω αστείο να ακούω από τους επαγγελματίες της υγείας οι οποίοι δεν έχουν καμία ανησυχία με αυτές την παράλογες ορμόνες στο αγελαδινό γάλα , τα τρόφιμα σόγιας , μπιμπερό , μπουκάλια και πλαστικά ποτήρια , κτλ ...Τώρα θέλω να πω , επίσης, για κάποιον να αντικρούσει και να αποδείξει ότι είναι μια υγιεινή διατροφή που θα φέρει μελέτες που δείχνουν ότι τα οφέλη υπερτερούν από όλα αυτά που έβαλα εδώ .
παρακαλώ κοινοποιήστε το αυτό ώστε να το διαβάσουν όλοι, άφορα την υγειά τους για να ξέρουν με την δύναμη του ιντερνέτ μπορεί να φτάσει σε πολλούς στο χέρι σας είναι από εκεί και πέρα είναι επιλογή του καθενός φροντίστε όμως να γνωρίζει
Δρ Victor Sorrentino

 Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δείτε επίσης τα σχετικά με το γάλα άρθρα

Για το Γάλα

  ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


 

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ